Over TFK Installatieservice

TFK Installatieservice is gevestigd in Noord Holland maar werkzaam in de wijde omgeving. Wanneer het gaat om de installatie van uw CV of het onderhoud daarvan, een lekkage of een verstopt riool, TFK Installatieservice is het bedrijf die u perfect van dienst kan zijn. TFK Installatieservice is 24/7 bereikbaar voor spoedservice!

Onze diensten

TFK Installatieservice biedt verschillende loodgietersdiensten aan. Zitten er vlekken op uw muren, plafonds of vloeren? Dan heeft u waarschijnlijk last van een lekkage. Heeft u geen warme douche meer? Dan kan het zijn dat uw CV ketel niet meer naar behoren werkt. Voor al deze problemen kunt u TFK Installatieservice inschakelen. Wij zijn een professioneel loodgietersbedrijf voor uw lekkages, verstoppingen, cv-storingen en cv-onderhoud. Welke klus u ook heeft, bij TFK Installatieservice zit u goed.

Al onze loodgieters beschikken over de juiste apparatuur, hebben jarenlange ervaring en zijn goed opgeleid om uw loodgietersklus vakkundig op te lossen. Voordat wij te werk gaan, hebben wij de situatie geïnventariseerd en leggen wij u een plan van aanpak voor inclusief prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan zullen wij de werkzaamheden zo snel mogelijk voor u uitvoeren. Wij begrijpen hoe vervelend het is als u dagen moet wachten op een loodgieter. Daarom bieden wij met trots een 24-uurs service aan. Hiermee hoeft u niet meer te wachten op een loodgieter in uw omgeving.

De voordelen van TFK Installatieservice

TFK Installatieservice is een bekende naam is regio Noord Holland. Wij zijn specialist op het gebied van allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden. Kiest u voor TFK Installatieservice, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een erkend installatiebedrijf
  • Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar
  • Wij rekenen geen voorrijkosten

Met de juiste capaciteit, mensen en materiaal en een uitstekende mentaliteit kunnen wij u perfect van dienst zijn. Wij zorgen dat elke installatie vlekkeloos verloopt en hebben een betrouwbare en persoonlijke aanpak. Bij ons staat de klant centraal en er wordt altijd naar u geluisterd. Door onze veelzijdigheid zijn wij in staat om een groot scala aan diensten aan te bieden zodat wij uw probleem snel kunnen oplossen.

Heeft u een loodgietersklus in omgeving Noord Holland, Zandvoort, Heemstede, Beverwijk of IJmuiden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Stel uw vraag of dien meteen een offerte aanvraag in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens:

Noord Holland loodgieters
06-14358899
info@noordhollandloodgieters.nl