Lekkage? Wij staan voor u klaar in Noord Holland en omstreken

Heeft u last van vochtplekken door scheefliggende dakpannen of van lekkende leidingen in het sanitair? Deze problemen kunnen veel schade veroorzaken en moeten spoedig en effectief worden opgelost. Hier biedt het deskundige loodgietersteam van TFK Installatieservice u graag een helpende hand! Neem snel contact met ons op als u denkt last te hebben van een lekkage in regio Noord-Holland

Denkt u last te hebben van een lekkage en bent u woonachtig in Noord-Holland?

Zijn er kringen of vlekken zichtbaar op uw plafond? Laat het behang los van de muren? Dan heeft u zeer waarschijnlijk last van een lekkage. Om te voorkomen dat dit escaleert, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen. Wij begrijpen dat een spoedige en effectieve oplossing hierbij noodzaak is en staan in korte tijd tot uw dienst. Tijdens het bezoek gaat onze loodgieter als volgt te werk: allereerst bekijkt hij de situatie. Vervolgens maakt hij een beoordeling van de schade wat zich resulteert in een plan van aanpak. Wanneer u akkoord bent gegaan met de bijbehorende offerte, wordt er meteen een afspraak ingepland voor het verhelpen van de lekkage.

Gaslekkage

Het opsporen van een gaslekkage behoeft (nog) meer zorgvuldigheid. Is de gaslucht erg indringend? En is het niet duidelijk in welke ruimte het lek zich bevindt? Sluit dan in elk geval de hoofdgaskraan. Vervolgens zet u alle ramen en deuren tegen elkaar open. Zo kan de tocht het gas verdrijven. Let op: ga niet op zoek naar het lek met een lucifer of met een aansteker. En blijf van de schakelaars van de lampen af. U kunt de leidingen eventueel aftasten met verdund afwasmiddel. Beter nog: laat de apparatuur nakijken door een erkende vakman van TFK Installatieservice. Hij zal het probleem onderzoeken en – indien mogelijk – meteen verhelpen.

Hoe worden lekkages opgespoord?

Wij geven u graag een duidelijk beeld van onze aanpak wanneer wij een lekkage opsporen. Daarom hebben wij de volgende stappen omschreven:

  • De lekkage wordt met behulp van geavanceerde hulpmiddelen in een rap tempo opgespoord.
  • Vervolgens wordt er een inschatting gemaakt van de omvang van de lekkage, en de middelen die nodig zijn om het probleem te verhelpen. In bepaalde gevallen volstaat een noodreparatie. Maar er doen zich ook situaties voor, waarin men direct actie moet ondernemen.
  • Tot slot krijgt u eerst een plan van aanpak voorgelegd inclusief een prijsopgave. Pas na uw akkoord gaat de loodgieter aan de slag.

Gediplomeerd & vakkundig verhelpen wij uw lekkage in Noord-Holland!

De reparatie van uw leidingen en/of sanitair kunt u gerust overlaten aan de specialisten van TFK Installatieservice. Bij ons bedrijf in Noord Holland zijn uitsluitend erkende loodgieters en dakdekkers werkzaam. Zowel de fulltime medewerkers als de oproepkrachten zijn in bezit van diverse benodigde vakdiploma’s. Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Ook op uw e-mail krijgt u dezelfde dag nog een antwoord.

Wij zijn onder andere te vinden in de volgende regio’s:

Hoofddorp

Aalsmeer

Nieuw-Vennep

Stel uw vraag of dien meteen een offerte aanvraag in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens:

Noord Holland loodgieters
06-14358899
info@noordhollandloodgieters.nl