Verstopte riolering? TFK Installatieservice lost het op!

Lopen de afvoerleidingen in uw gootsteen, douche of toilet niet goed door? Of komt het water omhoog? Ook als u alleen last heeft van stank, is de kans groot dat uw riool is verstopt. In dit geval staat het rioolservice-monteursteam van TFK Installatieservice u graag tot dienst!

Verstopt riool

Een rioolverstopping – de verzamelnaam voor problemen met uw riool of afvoerleidingen – komt altijd ongelegen en is een heel vervelend probleem. Zeker als meerdere huishoudens binnen een woonblok of appartementencomplex hetzelfde probleem ervaren. Meer in het algemeen leidt een dergelijke verstopping tot de nodige stankoverlast. In zo’n situatie is het fijn dat u kunt terugvallen op de professioneel opgeleide rioolservicemonteurs die werkzaam zijn bij TFK Installatieservice. Zij gaan snel tot ontstoppen over. Hierbij maken ze gebruik van de meest moderne technieken. Zo brengen ze de verstopping snel in kaart. Daarna gaan ze over naar de tweede fase: de ontstopping van het verstopte riool.

Een verstopte afvoer?

Als er sprake is van water dat langzaam of niet geheel wegloopt, dan duidt dat op een verstopte afvoer. Bij een gesloten systeem kan er dan zelfs water omhoog komen. Wat u kunt doen? In deze situatie is het verstandig op zo snel mogelijk contact op te nemen met TFK Installatieservice. Wij kunnen de verstopping met behulp van geavanceerde apparatuur spoedig en vakkundig verhelpen. Bovendien zijn we op de hoogte van de meest recente wetenswaardigheden. Waar de verstopping zich ook bevindt; in de wc, de douche of de gootsteen. Ons vakkundige team lost het voor u op.

Toilet ontstopping, wat kan ik zelf doen?

Voordat u de loodgieter benadert voor uw verstopte toilet, kunt u eerst het onderstaande stappenplan volgen. Dit kan u tijd en bovendien kosten schelen. Pak de ontstopping als volgt aan:

  • Stap 1: Sluit de watertoevoer van de spoelbak af
  • Stap 2: Haal zoveel mogelijk water uit het toilet
  • Stap 3: Koppel het toilet los van de spoelbak en haal het van de afvoeropening af
  • Stap 4: Sluit de tuinslang aan op de kraan en leg het uiteinde van de slang in de afvoeropening
  • Stap 5: Vraag iemand om de kraan aan te zetten, dek de opening van de afvoer af met oude doeken en beweeg de tuinslang in de afvoeropening
  • Stap 6: Heeft de actie met de tuinslang geen effect, probeer het dan met een ontstoppingsveer
  • Stap 7: Laat de veer steeds dieper in de afvoer ronddraaien
  • Stap 8: Maak alles goed droog en bevestig de toiletpot weer op de afvoer

Toch een loodgieter nodig?

Maakt u zich geen zorgen. Als de verstopping zich buiten uw handbereik bevindt staan wij 24/7 voor u klaar om u van dienst te zijn. U ontvangt vooraf een indicatie van de kosten en de geboden oplossing. Zo weet u precies wat u van TFK Installatieservice kunt verwachten. Zodra u akkoord geeft, komen wij direct in actie. Nadat we de verstopping in kaart hebben gebracht, leggen we ons snel en vakkundig toe op het ontstoppen. Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons vandaag nog!

Ontstoppen in uw regio

Wij zijn onder andere te vinden in de volgende regio’s:

Hoofddorp

Aalsmeer

Nieuw-Vennep

Stel uw vraag of dien meteen een offerte aanvraag in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens:

Noord Holland loodgieters
06-14358899
info@noordhollandloodgieters.nl