Noord-Holland Loodgieters

Neem contact met ons op!

 • ONDERHOUD EN REPARATIE

  Onderhoud CV ketels, Moederhaarden, Leidingnetwerk en Riolering

 • ELEKTRISCHE INSTALLATIE

  Aansluiten elektriciteit ten behoeve van uw apparatuur

 • STORING ZOEKEN EN OPLOSSEN

  Goed opgeleide en ervaren vakmensen werken bij TFK

 • CHECKLIST VAN UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN

  Duidelijke en gespecificeerde rapportage van uit te voeren of uitgevoerde werkzaamheden

 • ADVIES EN INFORMATIE

  Advies en de juiste informatie is een belangrijk onderdeel van ons werk

06-14358899

24-uursservice bij spoed en storingen!

24/7

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Specialist

Gaslekkages, CV-ketelstoringen, riool of onderhoud. Wij doen het allemaal!

}

Werktijden

Werkdagen: 08:00 – 22:00
Zaterdag: 08:00 – 18:00
Zondag: Gesloten
SPOED: 24/7

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor 1 van onze diensten?
Vraag offerte aan

Contact & offerteformulier

TFK Installatieservice is een begrip in Noord Holland en omgeving. Daarnaast hebben wij meerdere vestigingen in Midden-Nederland. Zo verzekeren we u snel in te kunnen springen op noodsituaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TFK Installatie service

TFK Installatieservice beschikt over de juiste capaciteit, mensen en materiaal om u uitstekend van dienst te zijn. Bij ons staat de klant centraal en daarom hanteren wij een persoonlijke en betrouwbare aanpak.

Loodgieter Noord Holland met spoed nodig?

Ziet u kringen of vlekken op het plafond? Of op uw muren? En neemt de schade binnen afzienbare tijd toe? Dan heeft u te maken met een lekkage. Dit kan veroorzaakt worden door scheef liggende dakpannen, maar bijvoorbeeld ook door lekkende leidingen.

Wacht niet langer en schakel met spoed TFK Installatiebedrijf in. De loodgieters die werkzaam zijn bij TFK Installatieservice – uw loodgietersbedrijf in Noord Holland en omstreken – staan bekend om hun adequate en deskundige werkwijze. Wij bezitten de geschikte apparatuur, enorm veel ervaring en vakmanschap om uw loodgieters klussen op te lossen.

Wanneer uw probleem niet gelijk door onze loodgieter opgelost kan worden, zullen wij erop toezien dat deze zo snel mogelijk bij u terugkomt met de juiste gereedschappen en mankracht om de klus te klaren. Perfectie staat bij ons voorop en daarom leveren wij altijd perfecte kwaliteit. Wij werken door tot uw klus geklaard is!

24-uursservice bij spoed en storingen!

De vakkundige loodgieter Haarlem staat 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Dat geldt natuurlijk ook voor onze dakdekkers. Onze spoedservice is fijn om op terug te vallen wanneer u direct hulp nodig heeft. Zo’n situatie kan zich op vervelende tijdstippen voordoen in de vorm van een storing in uw CV ketel of erger nog: een lekkage.

U moet er toch niet aan denken dat niet alleen uw woning, maar ook uw inboedel hierdoor aangetast wordt? U kunt te allen tijde contact opnemen met het loodgieterteam van TFK Installatieservice voor een effectieve en voordelige oplossing!

Ook werkzaam in regio Noord Holland

TFK Installatieservice is een begrip in Haarlem en omgeving. Daarnaast hebben wij meerdere vestigingen in Midden-Nederland. Zo verzekeren we u snel in te kunnen springen op noodsituaties. Dit heeft in het verleden niet alleen veel betekend voor onze klanten, maar bovendien ook voor ons imago als een betrouwbaar en doeltreffend loodgietersbedrijf.

Door het afsluiten van aantrekkelijke onderhoudscontracten met onze klanten voor CV installaties verzekeren wij dat centrale verwarmingssystemen altijd op een snelle en vertrouwde manier van perfecte kwaliteit worden voorzien! Benieuwd in welke gebieden wij nog meer werkzaam zijn?

Last van een gaslekkage?

Wij zijn ook gespecialiseerd in het oplossen van gaslekkages. Wist u dat de loodgieters van TFK Installatieservice speciale lekdetectiehulpmiddelen gebruiken? Hierdoor wordt de oorzaak van de lekkage snel in kaart gebracht. Dat geldt ook voor leidinglekkage. De volgende stap betreft een inschatting van de loodgieterswerkzaamheden die nodig zijn om de lekkage te verhelpen.

Natuurlijk kunt u pas een gedegen beslissing nemen als u weet welke kosten die werkzaamheden met zich meebrengen. Daarom legt TFK Installatieservice u meteen een prijsopgave voor. Bent u akkoord? Dan gaan onze loodgieters voor u aan de slag. U bent dus verzekerd van een snelle en deskundige aanpak!

Riool ontstoppen

Een verstopt riool is erg vervelend en komt vaak ongelegen. Een verstopt riool kan leiden tot ernstige stankoverlast, zeker als u in een woonblok woont waar meerder huishoudens het zelfde probleem ervaren.

Probeer uw ontlasting nog even op te houden totdat uw een loodgieter Haarlem inschakelt om uw probleem op een professionele manier te verhelpen. Onze opgeleide rioolservicemonteurs die werkzaam zijn, zijn ook bereid om uw smerige loodgieters klussen te verhelpen.

Wij zullen uw riool snel ontstoppen waarbij we gebruik maken van moderne technieken. Voordat u het weet kunt u weer gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.