Waterlekkage

Staat uw kelder onder water? Heeft iemand in uw huis het bad over laten stromen door de kraan open te laten? Stond het zolderraam te ver open tijdens die enorme stortbui? Wij hebben uw huis met onze waterpompen en waterstofzuigers in no time weer droog.

Water in uw huis kan natuurlijk gewoon het gevolg zijn van hevige regenval. Toch kan er ook een verborgen gebrek aan ten grondslag liggen. Niet alleen zorgen wij met onze apparatuur ervoor dat uw huis weer droog wordt, maar wij gaan niet weg voordat wij zeker weten wat het probleem en hoe we die zo snel en zo voordelig mogelijk voor u kunnen oplossen.

Waterpompen voor grote en kleine ruimtes om waterlekkages te verhelpen.

Wij hebben waterpompen voor zowel grote als kleine ruimtes, om een waterlekkage te verhelpen. Zo beschikken wij over vlakzuigers, die de ruimte tot op de millimeter helemaal leeg zuigen. Voor de enorme plassen gebruiken we megapompen, die een hele ruimte in no time leegzuigen. Ook onze waterstofzuigers kunnen in elk soort ruimte worden ingezet. Zelf hele etages pompen we leeg als het nodig is.

Wanneer al het water is weggepompt of gezogen, blijft er altijd iets aan vocht achter, in de vloeren en/of in de wanden. Als daar niets mee gebeurt, kan dat op de lange termijn voor problemen en vieze geurtjes geven. Het schimmel dat kan ontstaan kan zelfs gezondheidsklachten veroorzaken. Daarom plaatsen wij na het weghalen van het water ook ruimtedrogers.  Deze blazen warme lucht de ruimte in en zuigen het vocht naar zich toe. Het vocht wordt door de drogers opgevangen en wordt uit de ruimte verwijderd.

Nadat wij de hele ruimte weer droog en vochtvrij hebben gemaakt, gaan we – als er sprake is van een onderliggend probleem – op zoek naar de oorzaak van de waterlekkage. Pas nadat deze verholpen is, noemen wij ons werk geslaagd!

 

Stel uw vraag of dien meteen een offerte aanvraag in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens:

Noord Holland loodgieters
06-14358899
info@noordhollandloodgieters.nl