TFK Installatieservice, uw officiële dealer voor de beste CV ketels in Noord-Holland

Een CV ketel laten installeren in Noord-Holland? TFK Installatieservice is een officiële dealer van de meest gerenommeerde CV ketelmerken. Van Nefit, Vaillant, Intergas en Atag tot Bosch en Agpo Ferroli. Daarnaast zijn wij als CV keteldealer ook bekend met de exacte werkwijze van de verschillende installaties. Weet u nog niet welke ketel u wilt aanschaffen? Geen probleem, u kunt ook bij ons terecht voor een onafhankelijk (aankoop)advies.

Nefit

Met méér dan 30 jaar ervaring is Nefit een betrouwbaar merk binnen de CV ketels. Ze zijn niet alleen bekend om hun betrouwbaarheid, maar ze zijn ook toonaangevend. Nefit heeft de hoog rendement (HR) ketel geïntroduceerd en heeft zich daarmee wereldwijd bekend gemaakt. De meeste HR-ketels die de huishoudens warm houden zijn dan ook van Nefit. Dit bedrijf staat garant voor zekerheid; betrouwbare en duurzame oplossingen voor verwarming, energie- en warmwatervoorziening.

Vaillant

De geschiedenis van Vaillant gaat ver terug, naar het jaar 1874 om precies te zijn. Sindsdien is Vallaint marktleider op het gebied van ventilatie- en verwarmingstechnologie. Het familiebedrijf ontwikkelt energiezuinige oplossingen voor verwarming, warm water en koeling. Hiermee samenhangend heeft Vaillant zich toegelegd op duurzaamheid. In de visie van Vaillant houden verwarming en klimaat elkaar in evenwicht. Met een moderne verwarmingstechnologie, waaronder CV ketels, wil het bedrijf een belangrijke bijdrage leveren aan het beschermen van ons klimaat.

Intergas

Wist u dat Intergas al meer dan 50 jaar een toonaangevende rol speelt bij het perfectioneren van CV ketels? Dit bedrijf wordt dan ook gerekend tot de pioniers op het gebied van verwarmingsketels. Sinds de jaren ’90 neemt Intergas het voortouw bij het ontwikkelen van HR-ketels. Al jaren staat de Intergas HR Kombi Kompakt in de top 3 van meest verkochte HR-ketels in Nederland. De betreffende dubbel HR-technologie is ontwikkeld door het bedrijf zelf.

Atag

Bijzonder aan Atag is dat alleen CV ketels van dit merk zijn uitgerust met een zogenaamde RVS warmtewisselaar: dit mechanisme maakt de ketels zuinig en bovendien duurzaam. Precies om deze reden komen Atag CV ketels al jaren als beste uit de test van de Consumentenbond. Verder stelt Atag u in de gelegenheid om een ketel te huren. Bij de aanschaf van een Atag CV ketel zit een speciaal service abonnement inbegrepen. Hiermee bent u 15 jaar lang verzekerd van een volledige garantie op uw CV ketel.

Bosch

Bent u in het bezit van een Bosch CV ketel? Hoewel dit merk sinds 2015 onderdeel uitmaakt van Nefit, zijn de monteurs van TFK Installatieservice volledig op de hoogte van de werkwijze van deze ketels, ongeacht de uitvoering.

Agpo Ferroli

Tegenwoordig is een HR-ketel de standaard, omdat het steeds belangrijker is om bewuster te leven met oog op bijvoorbeeld de duurzaamheid. Zo gaat de warmte van verbrandingsgassen niet verloren door het gebruik van de HR-ketels. Helaas behoort een HR-ketel niet voor iedereen tot de mogelijkheden. Dit zou kunnen wanneer u in een oudere woning woont, of om andere technische of financiële redenen. In die situaties biedt Agpo Ferroli uitkomst: dit bedrijf heeft de zogenaamde Verbeterd Rendement (VR) ketel ontwikkeld. Deze uitvoering is een prima alternatief voor de HR-ketel.

Onze service

Goed om te weten: door consistente trainingen blijven onze CV monteurs op de hoogte van alle ontwikkelingen bij bovengenoemde merken. Zo komt u bij een installatie of reparatie niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wilt u een nieuwe CV ketel laten installeren in Noord-Holland door TFK Installatieservice? Of heeft u onze hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe CV ketel middels ons (onafhankelijke) advies? Neem dan contact op met ons via 023-5482527 of info@loodgieter-haarlem.nu.

Voor CV onderhoud zijn wij te vinden in de volgende regio’s:

Stel uw vraag of dien meteen een offerte aanvraag in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens:

Noord Holland loodgieters
06-14358899
info@noordhollandloodgieters.nl